Digitalna kontrola štetočina

Zakažite hitnu intervenciju

063 88 78 909; 015 876-533

Šta je Pestscan

Je digitalna aplikacija koja omogućava našim operativcima da podatke, prilikom vršenja monitoringa aktivnosti štetočina na terenu, automatski šalju na server. Logovanjem na našem web sajtu , korisnici naših usluga imaju informacije o stanju prisustva štetočina, skoro u realnom vremenu.

Klikom na našoj internet stranici korisnici naših usluga prijavljuju se na portal. Portal za klijente sadrži interaktivne mape sa ucrtanim klopkama, izveštaje o posetama naših operativaca, trendove prisustva glodara za ciljani period, zapažanja I savete naših tehničara sa terena, dokumenta vezana za preparate, naše licence, ugovore i sve ostale dokumente relevantne u poslovnom odnosu sa EKO TIM-om.

Integralna kontrola štetočina

Važnost monitoringa aktivnosti štetočina je u tome da nam da informacije da li provedene mere daju dobre rezultate i pomaže u planiranju mera zaštite od štetočina za naredni period. Sa PestScan aplikacijom integralna kontrola štetočina dobija svoju inovativnu dimenziju olakšavajući praćenje i pravovremeno delovanje.

Efikasno rešenje

EKO TIM d.o.o. Je kompanija koja je svojim klijentima ponudila, bez dodatne naknade, efikasniji sistem kontrole štetočina preko digitalne platforme PestScan. Na taj način naši klijenti dobijaju dodatnu vrednost usluga koje im pružamo jer sve informacije  o štetočinma dobijaju automatski, jednim klikom na svom računaru.