O nama

Zakažite hitnu intervenciju

063 88 78 909; 015 876-533

Dezinfekcija

Deratizacija

Dezinsekcija

Plinska dezinsekcija – fumigacija

Garancija

EKO TIM doo Loznica je preduzeće koje se već 30 godina bavi pružanjem usluga suzbijanja i kontrole štetočina u komunalnoj higijeni i poljoprivredi. Usluge deratizacije, dezinfekcije, dezinsekcije , fumigacije i dr. pružamo u skladu sa implementiranim standardima i na nivou koji u svemu prati evropske i svetske normative.

Kvalitet

Iskustvo, znanje i veština naših zaposlenih, uz edukaciju i inovacije u poslovanju, garancija su uspešnog rešavanja problema izazvanih štetočinama. Sigurnost, pouzdanost, tačnost i kvalitet pruženih usluga, uz brigu o zaštiti životne sredine, bili su i biće osnova naše poslovne politike.

Odbijanje zmija i ptica

Suzbijanje korova

Monitoring aktivnosti štetočina

Zaštita uskladištenog bilja

Naše usluge

Više o našim postignućima

EKO TIM doo je nosilac priznanja Plakete Grada Loznica za unapređenje usluga na lokalnom nivou.

Dobitnici smo Povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ za unapređenje standarda usluga i očuvanje životne sredine.

Vlasnica i direktorica preduzeća  je 2015. god. ponela prestižnu titulu „Žene Zmaj“ koju dodeljuje UPŽ Srbije u kategoriji društveno odgovorno poslovanje

Od 2017. smo naše usluge unapredili uvođenjem ISO standarda i tako na najbolji način odgovorili zahtevima HACCP, IFS, HALAL i  BRC međunarodnih standarda koje u svom poslovanju koriste naši korisnici usluga.

Implementirali smo ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, Evropski standard kontrole štetočina EN 16636 koji daje CEPA (Confederation of European Pest Menagement Associations)

Dokumenti

Preuzmite Ekotim dokumentaciju i obrasce.